Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان با استفاده از قوانین علمی نامرئی شدن را ممکن کرده‌اند، این کار با یک پرده انجام می‌شود، این پرده با انتقال انرژی از رنگ‌های مورد نظر به دیگر رنگ‌ها کار می‌کند، این عملکرد باعث می‌شود با هماهنگ کردن رنگ مورد نیاز با محیط اطراف اشیا نامرئی به نظر برسند.

این پرده نور سبز را به نور آبی تبدیل می‌کند تا حضور یک شی سبز پشت پرده را مخفی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرده سپس رنگ شی را به سرعت دوباره به طول موج اولیه خود باز می‌گرداند و به این ترتیب شی نامرئی به نظر می‌رسد.


کارشناسان امیدوار هستند در  ادامه پژوهش‌ها بتوانند از این وسیله برای پنهان کردن اشیای سه بعدی در نور روشن روز استفاده کنند.

این پرده عملکردی مشابه شنل نامرئی کننده داستان‌های علمی تخیلی هری پاتر دارد که فیلم‌های سینمایی و کتاب‌های داستانی درباره آن نوشته شده است.


فناوری پرده نامرئی کننده به وسیله دانشمندان کانادایی موسسه ملی تحقیقات علمی (the National Institute of Scientific Research) ابداع شده است، تاکنون تلاش‌های زیادی برای ساخت دستگاه نامرئی کننده در دنیا به وسیله دانشمندان انجام شده است، اما بیشتر آن‌ها شکست خورده اند، زیرا طول موج نور از شی عبور و آن را نمایان می‌کند.

کارشناسان در نظر دارند از این فناوری برای ساخت هواپیما و پهپاد‌های ضد رادار و نیز جلوگیری از هک شدن رایانه‌ها استفاده کنند.

به طور کلی تمای اشیای قابل مشاهده مقدار کمی از طول موج نور را منعکس می‌کنند و به این ترتیب رنگ آن‌ها مشخص می‌شود.

پرده طیفی ساخت کارشناسان کانادایی، با انتخاب انرژی از رنگ‌های مشخص طیف سایر رنگ‌ها و تطبیق رنگ با رنگ محیط اطراف خود عمل می‌کند.


برای مثال اگر شی سبز باشد، هرطول موج نور سبز را به نور آبی تبدیل می‌کند تا شی سبز پنهان شود.

پژوهش درباره پرده طیفی نامرئی کننده اشیا در مجله (Optica) به چاپ رسیده است.

منبع:Dailymail

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۸۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی

پوران درخشنده که این روزها دو پروژه سینمایی و ادبی را همزمان پیش می‌برد، در گفت‌وگو با خبرنگار سینما صبا، گفت: همچنان در حال نگارش رمان «مادرم ایران» هستم.
او درباره این کتاب که پیش‌تر اعلام شده بود آن را بر مبنای زندگی مادرش می‌نویسد، اظهار داشت: کار نگارش این رمان در مراحل آخر خودش است و پس از انتشار کتاب، مقدمات تولید یک سریال برای شبکه نمایش خانگی بر اساس آن آغاز خواهد شد.
کارگردان تحسین شده «پرنده کوچک خوشبختی»، «شمعی در باد» و «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» همچنین درباره آخرین وضعیت پروژه جدید سینمایی‌اش گفت: همچنان در تدارک ساخت فیلم «عشق» با موضوع مهاجرت هستم.
او که عضو انجمن‌های فیلمسازان زن آمریکا و کارگردانان مستقل آمریکاست و در سال ۱۳۷۷، فیلم «عشق بدون مرز» را به عنوان محصول مشترک در آمریکا با حضور ۴۰ بازیگر آمریکایی و ۱۰ بازیگر ایرانی ساخته بود، درباره کتسنیگ فیلم تازه خود اظهار داشت: مذاکره با بازیگران مدنظر ایرانی و خارجی ادامه دارد و هنوز با کسی توافق نهایی حاصل نشده است.
درخشنده که غالبا در کارهای داستانی خود نیز به مبنای پژوهش و مستندنگاری وقایع توجه می‌کند، درباره این که «عشق» تا چه حد بر اساس ماجراهای واقعی پیش می‌رود، گفت: بله، این بار هم مثل همیشه کار بر مبنای واقعیت‌های اجتماعی شکل می‌گیرد.

منبع: پایگاه خبری صبا خبر

دیگر خبرها

  • یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • مقام افغان: یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند
  • از شایعه تا واقعیت عضویت پدر مهران غفوریان در ساواک
  • ۲۰ فیلم ترسناک که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند
  • جدول فیلم‌ های امروز تلویزیون، شنبه ۱۵ اردیبهشت + ساعت پخش
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟
  • تخریب قلعه «هری‌پاتر» در اوکراین (+عکس)